Mer om att ta sig till Lidhult

Hej!

Det är många festivalbesökare som gärna vill ha lite mer tips om hur man tar sig till Lidhult. Vi hade en dröm om att kunna bussa ner alla som skulle från stockholm och uppsala med en skön gammal 60-talsbuss från Kontrabuss, men vår ekonomi tillåter inte riktigt det! Nästa år så! Hursomhelst så vill vi inte lämna våra festivalbesökare helt i sticket, därför hade vi tänkt att uppmuntra till lite samåkning!

Jag vet att jag sagt till folk att "det ska säkert gå att lösa", etc, men jag minns naturligtvis inte vilka som vill ha hjälp med att ta sig till Lidhult och varifrån! Samåkning är bra! Jag har precis startat några diskussionstrådar i Lidhultsgruppen på Facebook som kan kanske kan snacka ihop sig i. Annars är det bara att höra av sig om man vill ha hjälp. MEN, maila då gärna! Jag kommer att glömma det annars! Adressen att maila till är lidhult2008@hotmail.com

Exakt vägbeskrivning kommer att komma med biljetterna, som ska skickas ut vilken dag som helst nu.


Samåka och hyra bil:

Om man vill samåka, men har lite kort om bilar så kanske man kan ha nytta av att gå ihop fem stycken och hyra en bil.

Här är förslag på biluthyrningsfirmor:
Jag har ingen aning om dessa är billigare eller bättre än Statoil eller OKQ8 eller nåt annat. Statoil eller OKQ8 är väl att föredra om man bor nån annanstans än i Göteborg, Malmö eller Uppsala antar jag.


Samåka kollektivt:

Åker ni kollektivt så kommer ni samåka vare sig ni vill eller inte, det säger ju sig självt. Sökte lite på resrobot.se om vilka tider man kunde åka.

Till Lidhult från Uppsala/Stockholm: (fre 22 augusti)


Som ni ser tar det ju sin lilla tid. Men det är inte alltför lång väntan någonstans! Tycker det ser bra ut med tanke på att det är Lidhult vi ska till.

Till Lidhult från Göteborg/Halmstad: (fre 22 augusti)


Ser bra ut här oxå tycker jag! Ni som vill åka tåg eller buss till Lidhult på lördagen får själva klura ut hur man gör. Jag lyckades inte få till det.

Till Civilisationen från Lidhult: (sön 24 augusti)


Det här ser ju ut att kunna bli en riktig mardröm. För de som ska till Halmstad och Göteborg så är det väl lugnt, men annars verkar det ganska så drygt, även om det går. Ett tips för er som ska till Stockholm och Uppsala på söndagen är att försöka ta sig till Petersburg (20 min från Lidhult) så har ni flera avgångar att välja på där.

För er som ska söderifrån är det nog bäst att ni går in på resrobot.se och kollar upp era tider själva. Ni har en hel del mer att välja på gissar jag. Tips: Om ni inte är nöjda med resultatet, testa att byta ut Lidhult mot Petersburg och sök igen.

Så! Frågor på detta? Isf: ring mig på 0707-787505 eller maila till lidhult2008@hotmail.com så löser vi det!

Hare bra!
(= David.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0