Utedassbygge + Lättare att köpa biljetter!


Så här snygg blir man bara om man bygger ett skithus i Småland! Vill ni få en försmak av vad som väntar på er när ni kommer nödiga till småland så kan ni titta här.

Sen kommer återigen en liten påminnelse om hur fantastiskt lätt det är att köpa biljetter! Vi säljer ju bara 100 stycken, och de börjar gå åt!

De kostar 200 spänn och ni betalar genom att sätta in den summan på 3435 20 98930 (Nordea). Som meddelande vid inbetalningen anger du ditt mobilnummer. Efter det mailar du till lidhult2008@hotmail.com och anger samma mobilnummer. I det mailet skriver du din postadress. Sedan får du biljetten hemskickad. Vill du köpa fler biljetter, till exempel till dina polare, så betalar du 400, 600 o.s.v. Biljetterna skickas till dig enligt ovan.

Alltså!
1) Betala 200 kronor per biljett, sätt in på konto 3435 20 98930. O B S ! ANGE DITT MOBILNUMMER SOM MEDDELANDE!

2) Maila till lidhult2008@hotmail.com, skriv vilket mobilnummer du angett vid betalningen så att vi kan verifiera och skriv till vilken postadress du vill ha din biljett alternativt dina biljetter skickade.

Men om det nu är så att man är rädd för internet och hellre vill betala kontant så går det naturligtvis bra! OBS! Det är fortfarande förskottsbetalning som gäller!

Så fort du bestämt dig för att du vill åka på festival och slå en korv i kronobergs läns absolut vackraste utedass så kan du helt enkelt ge 200 kronor till någon av följande: David, Joppe, Anna Granath, Sofia Olsson, Ann Edliden eller någon av medlemmarna i Kapten Hurricane, Unabombers eller Good Honey Society.

Lättare än så blir det inte, eller hur?


RSS 2.0