Lite mer info!Skit i att jag ser helt störd ut på kortet, det jag vill visa upp är vilken snygg scen som helt plötsligt står i logen hos familjen Olsson! Om några veckor så kommer den trampas sönder av några helt fantastiska band!

Det är en del av er som har köpt biljett som undrar, när kommer dom egentigen? Lugn, det ordnar sig! Så fort tidsfristen för att köpa biljett gått ut så skickar vi ut inbjudningar till den adress som ni angivit i mailet. Ni som inte köpt biljett än kan klicka här och följa instruktionerna, bums!

Sen ska ni få se lite uppdaterade flyers oxå, nu när vi fått massa sköna stålar från ABF och allt!Att ta sig till Lidhult!

Hej världen! Tycker du att det verkar knepigt att ta sig till Lidhult? Ingalunda! Vilket väderstreck man än kommer ifrån så finns det bra kommunikationer. E4 från norr och söder och väg 25 från öster och väster. Länstrafiken Kronoberg kan ta dig ända in till byn! Tveka inte att fråga oss om du undrar något.

Om du åker från Malmö, Göteborg eller Uppsala/Stockholm så kan special-arrangemang eventuellt ordnas då många artister reser från de hållen. Väl mött!

Och hur var det man köpte biljett nu igen? Jo, det ser du här!

Det här är egentligen allt du behöver veta!


RSS 2.0