Bilder från festivalenNu har jag kommit över lite bilder som Pratap och Fredrik har tagit! Här, här och här hittar du dom!

Dom är inte helt och hållet representativa, det verkar som att folks ork att ta bilder avtagit under lördagkvällen. Därför tänkte jag passa på att sula iväg en efterlysning efter så mycket schyssta konsertbilder som möjligt! Antingen så kan ni maila dom till lidhult2008@hotmail.com eller så kan ni helt sonika lägga upp dom på facebook, för att sedan posta dom vidare till lidhultsgruppen på fejan. Om det är så att ni lägger upp bilder på facebook så är det skithyggligt om ni går in på lidhultsgruppen och lägger till dom där oxå, för då kan alla se dom!

FY FAN VAD BRA NI ÄR!

Så här är det bara: Vi hade världens bästa line up på vår festival! Helt fantastiska band! Klart att festivalen blir en succé då! Tack som fan till alla artister och ställuppare som hjälpte till att göra festivalen till den fantastiska tillställning det blev! Fan, jag är på väg att börja grina av lycka! Världens bästa band har kommit å lirat på vår fest! Hur ofta händer det?

Tack oxå till alla besökare! Trots att det var lite småruggigt i luften var stämningen på topp och inte en regndroppe märktes! Var och en av er besökare har varit riktiga partyhöjare och det är vi oxå jävligt glada för!

Vi måste festa ihop snart igen tycker jag!

Hare fint så ses vi! Stor kram /David och Joppe.

PS: Vi vill ha bilder från festivalen! Alla som har tagit schyssta bilder får jättegärna maila dom till lidhult2008@hotmail.com!

Glöm inte ta med ditt pingisracket heller!!

Så kan vi ha rundpingis på discopingisen!

IIIIIIIIIIIIIIhhhhhhhhh!!!!!! Snart åker vi!!

Kära vänner! Peppen är nästan löjligt hög just nu! Det här blir förmodligen det sista massutskicket innan festivelen, FÖR IMORRN ÅKER VI!

Några små saker bara:

Festivalen börjar redan klockan 11 på lördag! Visserligen så står det klockan 12 på biljetten, men kommer man då så kan jag avslöja att då har man missat Flowers By Irene, och det vill man ju inte! För er som kommer på fredagen så kan jag avslöja att det kan nog hända lite roliga saker då med.

En annan sak som kan uppdateras på biljetten är lite vad man kan tänka på att ha med sig! Förutom tält, myggmedel, badkläder (ja, det finns en schysst sjö att bada i!), dasspapper, öronproppar, mat och dryck kan detta oxå va värt att tänka på:

Ficklampa - Det kan bli jävligt mörkt ute i skogen!
Gummistövlar - Det kan komma att komma nån regnskur!
Kontater - Banden kommer ju kanske sälja massa schyssta skivor å grejer man vill ha!

Det finns ett ICA i Lidhult, där tror jag oxå att man kan ta ut pengar. Dom har öppet till 18 på fredan, å till 15 på lördan å söndan.

Ses imorrn!
(= David.


Lidhult 2008 i lokalblaskan!

Häromdagen skrev tidningen Smålänningen om oss. Klicka på bilden nedan för att kolla in artikeln!


Tråkiga bortfall!

Det kommer tyvärr bli lite förändringar i festivalprogrammet. Vi har bestämt oss för att skippa vedbodsscenen och lagårn, och istället köra allt inklusive Klubb Sjöman på stora scenen på logen. Dessutom har tre band blivit tvungna att ställa in! Det är Unabombers, Anal Karaktär och Powerblade som kommer att saknas på lördag.

Hoppas att ni har överseende med detta!


Men fortfarande, vår line up på tretton akter är ju inte illa:


Mer om att ta sig till Lidhult

Hej!

Det är många festivalbesökare som gärna vill ha lite mer tips om hur man tar sig till Lidhult. Vi hade en dröm om att kunna bussa ner alla som skulle från stockholm och uppsala med en skön gammal 60-talsbuss från Kontrabuss, men vår ekonomi tillåter inte riktigt det! Nästa år så! Hursomhelst så vill vi inte lämna våra festivalbesökare helt i sticket, därför hade vi tänkt att uppmuntra till lite samåkning!

Jag vet att jag sagt till folk att "det ska säkert gå att lösa", etc, men jag minns naturligtvis inte vilka som vill ha hjälp med att ta sig till Lidhult och varifrån! Samåkning är bra! Jag har precis startat några diskussionstrådar i Lidhultsgruppen på Facebook som kan kanske kan snacka ihop sig i. Annars är det bara att höra av sig om man vill ha hjälp. MEN, maila då gärna! Jag kommer att glömma det annars! Adressen att maila till är lidhult2008@hotmail.com

Exakt vägbeskrivning kommer att komma med biljetterna, som ska skickas ut vilken dag som helst nu.


Samåka och hyra bil:

Om man vill samåka, men har lite kort om bilar så kanske man kan ha nytta av att gå ihop fem stycken och hyra en bil.

Här är förslag på biluthyrningsfirmor:
Jag har ingen aning om dessa är billigare eller bättre än Statoil eller OKQ8 eller nåt annat. Statoil eller OKQ8 är väl att föredra om man bor nån annanstans än i Göteborg, Malmö eller Uppsala antar jag.


Samåka kollektivt:

Åker ni kollektivt så kommer ni samåka vare sig ni vill eller inte, det säger ju sig självt. Sökte lite på resrobot.se om vilka tider man kunde åka.

Till Lidhult från Uppsala/Stockholm: (fre 22 augusti)


Som ni ser tar det ju sin lilla tid. Men det är inte alltför lång väntan någonstans! Tycker det ser bra ut med tanke på att det är Lidhult vi ska till.

Till Lidhult från Göteborg/Halmstad: (fre 22 augusti)


Ser bra ut här oxå tycker jag! Ni som vill åka tåg eller buss till Lidhult på lördagen får själva klura ut hur man gör. Jag lyckades inte få till det.

Till Civilisationen från Lidhult: (sön 24 augusti)


Det här ser ju ut att kunna bli en riktig mardröm. För de som ska till Halmstad och Göteborg så är det väl lugnt, men annars verkar det ganska så drygt, även om det går. Ett tips för er som ska till Stockholm och Uppsala på söndagen är att försöka ta sig till Petersburg (20 min från Lidhult) så har ni flera avgångar att välja på där.

För er som ska söderifrån är det nog bäst att ni går in på resrobot.se och kollar upp era tider själva. Ni har en hel del mer att välja på gissar jag. Tips: Om ni inte är nöjda med resultatet, testa att byta ut Lidhult mot Petersburg och sök igen.

Så! Frågor på detta? Isf: ring mig på 0707-787505 eller maila till lidhult2008@hotmail.com så löser vi det!

Hare bra!
(= David.


Tidsfristen förlängd!

Hej allihop!

Vill passa på att tacka alla som hjälpt till att pusha för Lidhult på sistånde! Nu har vi fått en sån fin publiktillströmning att nu ser det ut att kunna bli en riktigt schysst festival!

Naturligtvis har vi fler biljetter att sälja! Deadlinen den 5 augusti var just för att vi ville ha garanterat att det kom ett visst antal besökande, så att det inte slutar i ekonomiskt fiasko. Nu har vi koll på läget, och säljer ytterligare ett fåtal biljetter.

Så: Det går alltså att köpa biljetter fortfarande, men inte länge till! Varför söla när man kan vara snabb? Inom några dagar kommer vi också att skicka ut inbjudningar till er som redan betalt!

Hare bra!
(= David.

PS: Här står det hur man köper biljett.

RSS 2.0