Variation sökes!

Vi som ligger bakom Lidhult 2008 vill gärna bjuda på ett brett utbud av musik! Vi vill ha folkmusik, krautrock, teatralisk performancepop, grind och ompabompa. Spelar du blockflöjt i ett avgudadyrkande dansband? Sånt gillar vi!

Fortsätt att anmäla intresse, allt är fortfarande öppet!


Kommentarer
Postat av: Niclas Lindgren (Inte Haga-mannen)

Hej, The Boring Sundays skulle vilja lämna in en något sen men ack så viktig intresseanmälan.Bandet från det dystraste av alla kalla platser i vårt avlånga land, nämligen Eslöv, Skåne.

Bandet som kan få etablerade artister att framstå som stela statister.

Bandet som just nu är ett måste i ett kalt utbud av måttlig musik.Detta är vår myspacesida: www.myspace.com/theboringsundays

Låtarna är inspelade av Andreas Söderlund, producent och sångare i Niccokick.Vi kommer göra en spelning på Malmöfestivalen i år och vi har även varit förband till Niccokick, så en gedigen liveerfarenhet finns.Så här skrev musiktidningen Groove om The Boring Sundays:

"Största inspirationen från skånska The Boring Sundays var ursprungligen The Jesus and Mary Chain. Nu finns via inspelningar mer kopplingar till Niccokick. Snirkliga gitarrfigurer, snygga grunder och läckra mickinsatser av Niclas Lindgren får bandet att lyfta från normal shoegaze-nivå. Och det gör att framtiden ser ljus ut för kvintetten".Det växande internetföretaget Mubito fick upp ögonen för oss efter den lilla artikeln och håller i nuläget på att bygga en hemsida åt oss som förhoppningsvis kommer vara klar inom nån månads tid.Just nu jagar vi ett skivkontrakt, det har funnits ett visst intresse men än så länge är inget i hamn än, kanske hade en festivalspelning i Lidhult ändrat på det.Ha det bra.Mvh The Boring Sundays

2008-07-11 @ 23:03:02
Postat av: OG

Hej. Vilken tur ni har. Ingoland ser ut att ha tid att spela för er på festivalen. Kolla in www.myspace.com/INGOLAND så får ni se hur röjjig rock and roll skall spelas!

2008-08-08 @ 13:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0