Ring inte oss, vi ringer er!

Vi kommer att släppa namnen på ytterligare några artister när de blir klara, men sen kommer det att vara fullbokat så vi kan dessvärre inte ta emot fler förfrågningar. Tack för intresset.

/Lidhult


Kommentarer
Postat av: Linnea Kibe

Okej, jag ska inte ringa :) Men jag vill berätta vilka vi är.

Vi är sju tjejer som spelar country.
Bandet heter Landslide och vi kommer från Sundsvall. Vi träffades under gymnasietiden där vi upptäckte att vi delade samma intresse för countrymusik. Nu har vi spelat tillsammans i tre år. Våren 2007 efterlystes vi av Bert Karlsson i Expressen. Han erbjöd oss att medverka i tv 4:s Talang 2007, där vi senare tog oss till semifinal. Tack vare publiciteten genom tv-programmet kunde vi genomföra en mindre turné i Mellansverige sommaren därefter.
På sensommaren spelade vi in en demo med eget material. Vi vann pris för bästa demogrupp i Sundsvall Music Awards 2006-2007.

Vår repertoar består av en blandning mellan eget material och covers av artister som Dixie Chicks och Bonnie Raitt. Allt med en touch av country.

Vi vill gärna spela på Lidhultsfestivalen! Kontakta oss på linnea_kibe@hotmail.com eller ring 070-25 36 079 eller 0709-58 56 36 om det låter intressant. Det går att lyssna på oss på www.myspace.com/landslidecountry

MVH/ Landslide genom Linnea Kibe

2008-01-31 @ 22:36:03
Postat av: Joppe

Kära Linnea. Du har förvisso ett vackert namn men du nämner Bert Karlsson och Expressen i samma mening och försöker att få det att låta positivt. Tillåt oss att kräkas på dig.

2008-02-02 @ 04:07:25
URL: http://joppelito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0